vakkastürk kullanıcısının son içeriği

1. V

Özel eğitimle ilgili soru-cevap

-Otizm -Down sendromu -Hiperaktivite ve dikkat bozukluğu -Kaynaştırma -Özel eğitimle ilgili yasalar -Erken çocukluk özel eğitimi -KAEEP. -Beceri analizleri -Öğretim yöntemleri -Materyaller -BEP-BÖP-ÖBT Özel Eğitim Öğretmeni Vakkas TÜRK sorularınızı cevaplıyor...
  2. V

Memleketim

...havasına, Suyuna, Taşına, Toprağına... bir Başkadır Benim Memleketim... bir Başkadır Memleketim Diyorsanız Memleket Hikayelerinizi Bekliyorum.
  3. V

Yüz Temel Eser Ve Özetleri

Türk Edebiyatı 1. Kemal Atatürk - Nutuk 2. Kutadgu Bilig’den Seçmeler 3. Dede Korkut Hikâyeleri 4. Yunus Emre Divanı’ndan Seçmeler 5. Mevlana - Mesnevî’den Seçmeler 6. Nasreddin Hoca Fıkralarından Seçmeler 7. Divan Şiirinden Seçmeler 8. Halk Şiirinden Seçmeler 9. Evliya Çelebi -...
  4. V

Kamyon Arkası Yazıları

 kurbanda Koç, Rampada Daç.  eğer Bu Yazıyı Okuyabiliyorsan Çok Yaklaşmışsın Demektir  inat Etme Gökyüzü Benim Kadar Ağlayamazsın  rampada Yavaş, Düzlükte Savaş Arkadaş.  hatalıysam Aramızda Kalsın.  hostes Aranıyor.  kemerini Bağla! Oyun Başlıyor.  hatalıysam "hata" Yaz 4343'e Gönder...
  5. V

Gereksiz Bilgiler

1991 Yılında Gallup'un Yaptığı Araştırmaya Göre Amerikalıların %49'u Beyaz Ekmeğin Buğdaydan Yapıldığını Bilmiyormuş… -------------------------------------------------------------------------------- bayer Firmasına Göre Dünya Üzerinde Her Yıl 50 Milyar Aspirin Tüketiliyormuş…(yarısını Türkler...