İşt Eng Yönelik Bep

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akkuru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A

akkuru

Ziyaretçi
arkadaslar İşitme Engellıler Yonelık Bıreysel Egıtım Planı.yıllık, Ünitelendirilmiştir.bi Göz Gezdirmenizi Siddetle Tavsiye Ederim..

aşağıdaki Linkten İndirebilirsiniz......

mrb işitme eng yönelik bep örnegi eklemişsiniz ama indiremedim  eger mümkünse email adresime yolaya bilirmisiniz . bir türlü tam olarak bi işitme eng ögrencilere yünelik bep bulamıyorum çogunluk zihinsel eng yönelik . bir an önce tam olarak ögrenmek istiyorum şimdiden tşk ederim (yenidenkarsez@hotmail.com)

hocamm  bu cuma mufetttısler gelecek.ıstersenınn onların ıstedıgı turden bı plan yollayayımm..bıraz beklersenız tabıı

valla çok iyi olur hocam beklerim şimdiden tşk ederim. ben  döneme tam başlamadan bitirmek istiyorum .

Bı Cok Bep Ornegı Var Arkadaslar .hangısını Isınıze Daha Cok Yararlı Olursa Onu Secmenızı Onerırımm..

Ümitlenmiştim Ama Açamayalım Diye Bir Engel Çıktı Yine Karşımza Şu An Ne Bulup Katkıda Bulunayım.zamanla Olur Ama Şimdi Acil İşitme Engelliler İçin Bep Örneğine İhtiyacım Var İşitme Engeliler Öğretmeni Değilim,geçen Sene Yaptık Ama Ne Derece Doğru Oldu Bilmiyorum

Hocam Eklenti Hala Duruyor Ama Pc Nızde Zip Yoksa Elbette Açamazsınız.bu Sitemizin Suçu Değil Takdir Edersınız.

İşitme Engelliler İçin Hazırlanan Bep Yok Ki Bu Dosyada , Öğrenme Güçlüğü Çeken Öğrencilerimiz İçin Hazırlanmış Bep Örneğidir Bu.

Hocam Hangı Ders Icın Istıyosunuzz??bır Suru Bep Ornegı Varr..işinize Yarayacak Bı Kac Dosya Ekleleyım.olmazsa Tekrar Sorarsınızz...

Ekli dosyalar

İşitme Engelli Bir Öğrencim Var.. Bir Dönemdir Bep İçin Uğraşıyrum Bana Yrdm Edersenz Sevinirim Veya Bana Mail Atarsanz Çok Mennun Olurum.. Devrim_2149@hotmail.com

Hocam Elbette Yardımcı Oluruzz.ornek Bep Taslagını Zaten Koymustukk.tam Olarak Hangı Asama Da Sıkıntınız Var?

Hocam Ben Okuma Yazma Ve Dinleme Uzun Dönemli Amaçların Alt Amaçlarını Bulamıyorm Nerden Bulabilirm

Geri