2009 Yılında Kaç Para Maaş Alacağım(indir)(güncel)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan egitimtr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

egitimtr

Yönetici
2009 Yılında Kaç Para Maaş Alacağım? Merak Ediyorsanız Güzel Ve Kullanışlı Bir Program.

özel Haber/memurhaberleri.net

gerekli Yerleri Doldurup Hemen Maaşınızı Öğrenebilirsiniz.

aşağıdan İndirebilirsiniz.

memurhaberleri.net

Ekli dosyalar

teşekkürler Mehmet öğretmenim , maaşımı hesapladım ama net olarak bankamatiğin başına varınca anlarım sanırım , bu hesaplama net mi , üç aşağı beş yukarı mı , bildiğim kadarıyla eklemeler yaptım ama az geldi nedense :=))))

Teşekkürler Mehmet Bey Harika Bir Program,

sayın  Üyeler Lütfen"emeğe Saygı" Bir Teşekkür Yazmak Bu Kadar Zor Olmamalı:=((

çok güzel ellerine sağlık kardeşim. ama sanki maaş eksik gibi. zaten şu an 1360 falan alıyoz. ocak 2009 da sadece yüzde 4 zam ile 1414 olacak asgari geçim indirimi ile 8 kadar daha artıyor 1422 falan olacak ama program 1393 gösteriyor.

hatip42' Alıntı:
çok güzel ellerine sağlık kardeşim. ama sanki maaş eksik gibi. zaten şu an 1360 falan alıyoz. ocak 2009 da sadece yüzde 4 zam ile 1414 olacak asgari geçim indirimi ile 8 kadar daha artıyor 1422 falan olacak ama program 1393 gösteriyor.

ılgılenelım hemen hocam tekrar ama bılgılerınızı tam gırdığınıze emın olun lutfen

hatip42' Alıntı:
çok teşekkürler mehmet hocam , ama nedense bana da az geldi sanki :=)

ya da bizim beklentilerimiz mi yüksek acaba , beklentilerimizi yüksek tutmayalım mı :=)

Mehmet Hocama çok teşekkürler Alla razı olsun Maaşını merak edenler için iyi bir çalışma eline sağlık

Geri