5. sınıf fen ve teknoloji dersi performans ödevi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan feyza05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Normal Bir Günde Hangi Besinleri Tüketiyoruz Tüketilen Besinmaddelerinin Miktarını Tespit Ediniztükettiginiz Besin Maddelerinin Hngi Besin Grubuna Ait Oldugunu Gösteren Çizelge Yapınız  Tükettiginiz Besin Maddelerinde Bulunan Vitamin Degerlerini Belirten Çizelge Lyapınız Çok Acil Perfonmans Ödevi

Merhaba Bne Bu Siteye Yeni Üye Oldum Aynı Şekilde Bneimde Performans Ödevim Bu , Ama Bı Ödevde Çizelge İstiyorlar Yardımcı Olursanız Sevinirimm Hemen Cevap Bekliyorumm

Bir Günlük Beslenmede Almış Olduğumuz Besinler Vedeğerleri İle İlgıli Performans Ödevime Yardımcı Olmanızı İstiyorum

Fen Ve Teknoloji Dersi Performans Ödevi

performans Ödevi Konusu  : Besinler Ve Değerleri.
performans Ödevi Açıklaması  : Sizden Bir Günlük Beslenmede Almış Olduğumuz Besinleri Ve Değerlerini Bulmanız İstenmektedir.
performans Ödevi Teslim Tarihi:
yönerge  : Performans Ödevinizi Gerçekleştirirken Aşağıdaki Adımları İzleyebilirsiniz.

1.  Çalışma Taslağını Oluşturunuz.
2.  Normal Olarak Bir Günde Hangi Besinleri Tüketiyorsunuz? Belirtiniz.
3.  Tüketilen Besin Maddelerinin Miktarını Tespit Ediniz.
4.  Tükettiğiniz Besin Maddelerinin Hangi Besin Grubuna Ait Olduğunu Gösteren Bir Çizelge Oluşturunuz.
5.  Tükettiğiniz Besin Maddelerinde Bulunan Vitamin Değerlerini Belirten Çizelge Yapınız.
6.  Konu İle İlgili Olarak Aile Büyüklerinden, Öğretmenlerden, Okul Ve İlçe Kütüphanesinden, İnternetten Yazılı, Sözlü Ve Resimli Kaynak Araştırmasında Yararlanabilirsiniz.
7.  Çalışmalarınızın Sonunda Mutlaka Yararlanılan Kaynakları Gösteriniz.
8.  Dosyanıza Performans Ödevi Kapağı Yapınız. Örnek Kapak Dosya Aşağıda Verilmiştir. Bundan Yararlanabilirsiniz.
9.  Performans Ödevlerinizi Bilgisayardan Yazabileceğiniz Gibi Kalemle De Yazıp Hazırlayabilirsiniz.
10.  Performans Ödevlerinizin Aşağıda Verilen Değerlendirme Ölçeği İle Değerlendirileceğini Biliniz.
11.  Çalışmalarınızı Bir Dosya Haline Getirip …………….. Tarihine Kadar Sınıf Öğretmenine Teslim Ediniz.
12.  Başarılar Dilerim…
Acil Lutfen

Merhaba Bana 5.sınıf Fen Ve Teknolojiden Besinler Ve Değerleri Ödevi Verildi.nasıl Yapabilirim ? Acil Yardım Lütfen

Geri