Adını Unuttum:))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan feyza05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bayaaa bi çınlattık hocam kulaklarınızı , bu arada uzman hocam kayıplara karıştı nerelerde acep :)

baktım mehmet hocam uzman yönetici yazmayacak ben de bölee hallettim :) uzman hocam la çok uğraşmıştık ,:)

farketmeniz için bas bas bağırdım , ben demeden önce farketmişmiydiniz .)

siz benim kulaklarımı çınlatırken yani arkamızda konuşurken ben şu hebere bakıp tüh yazık bu kadınlara diyodum haberr mi

http://www.milliyet.com.tr/GaleriHaber.aspx?aType=GaleriHaber&Kategori=dunya&ArticleID=981387&PAGE=1&Date=22.08.2008

aman allahım  !!!!! hocam işte boşuna feminist olmuyoruz değilmi bize hakverdini<mi şimdi , haber çok korkunçtu :(((

KILIÇ hocam kulaklarınız her çınladığında KBB ye gitmek yerine foruma uğramanız yeterli, muhakkak sizinle ilgili bir konu geçiyordur sitede:)

yazık bu kadınlara. onları bu hale getirenleri öldürmeyeceksin işkence edeceksin yavaş yavaş ölecekler. benim zaten uykum yoktu.

"işkence edeceksin yavaş yavaş ölecekler"
bunu yaparsanız o kişiden farkınız kalmaz ki... başka bir ceza olmalı mesela kadının eline kezzap verip aynını yaptırmak gibi, olmaz mı?

ama kadınlar yapmaz ki böyle bişeyi vicdanlıdırlar onlar. yürekleri yukadır. elleri varmaz

geçenlerde görme engelli kadınlar kurultayına katılıştım ya orada o kadar ilginç hikayeler duydum ki , kadının birini kocası döve döve başını duvarlara vura vura kör etmiş kulaklarıma inanamadım , ve o kadın 3 yıl uğraşmış eşimi ve ailesini kazandım diyordu ...

KILIÇ' Alıntı:
ama kadınlar yapmaz ki böyle bişeyi vicdanlıdırlar onlar. yürekleri yukadır. elleri varmaz
evet haklısın belki ama, karşısındaki adama karşı sevgi yerini nefrete bırakacağı için bence korkmalısınız o kadından, çünkü gözü birşey görmez...

cendere' Alıntı:
geçenlerde görme engelli kadınlar kurultayına katılıştım ya orada o kadar ilginç hikayeler duydum ki , kadının birini kocası döve döve başını duvarlara vura vura kör etmiş kulaklarıma inanamadım , ve o kadın 3 yıl uğraşmış eşimi ve ailesini kazandım diyordu ...
helal olsun ne deyim ki, öyle kadın da az bulunur...

evet haklısın çocuklar 3 yaşından sonra şiddete; kızlar sözel, erkekler ise fiziksel olarak yönelir ve de öğrenirler.

Geri