Adını Unuttum:))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan feyza05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cendere' Alıntı:
geçenlerde görme engelli kadınlar kurultayına katılıştım ya orada o kadar ilginç hikayeler duydum ki , kadının birini kocası döve döve başını duvarlara vura vura kör etmiş kulaklarıma inanamadım , ve o kadın 3 yıl uğraşmış eşimi ve ailesini kazandım diyordu ...

sizn de bu kadından farkınız yok o zaman ben vazgeçtim size feminist falan demeyecem bidaha sizden feminist olmaz

yani biz dediğiniz gibi erkekler kadar olamayız, bizde çene çalışır siz de yumruk...

bizim feministliğimizde dilde zaten elimizden bişey gelmiyor kılıç hocam :)

konu dağıldı tansiyonunuza dikkat edin sizde eşinizin adını unutabilirsiniz. ben hatırlayamadımda :)

evet yaa nerden nereye geldik laf lafı açtı siz de bir haber eklediniz tümden dağıldı , bizde unutunca canım gülüm bişeyler uyduruveririz işte :)

hocam ben unutmam eşimin adını hatta herkes bilir girdiğim gittiğim tüm ortamlarda hatta öğretmen kurullarında bile eşimin adını zikrederim , nasılmı ? problemli çocukları görüşürken ben bir çözüm öneririm onun adında meymenet yok önce bi adını değiştirelim derim :) (eşimin adaşı olan öğrencilerde) :)

helal olsun amcama:)
niyemi

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=153647

Geri