Anadolu Ögretmen,fen Liseleri için Ögretmen seçimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan s-gungor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hocam tabıkı yeterlı ılgı gösterıldığı halde tabıkı yaparız.yalnız daha once bır kaç kez gundeme getırdık gene yaparız.yeterkı desteklerınız olsun

anadolu liselerinde ikinci atamayı bende bekliyorum...umarım şubat ayı içerisinde bu isteğimiz gerçekleşir...

duyduğumuz bilgilr ve sınav sonuclarının tekrar acıklanması bu ynde bir çalışma olduğunu gösteriyor

bu konunun ana sayfada yer bulmasını ve etkili olmasını bekleriz. ben bu ciddiyette olmayan memurlar.netten sırf bu yüzden buraya geldim ve destek kararı aldım. Hep beraber kamuoyu oluşturmaya devam...

bende memurlar. nete olan tepkimden dolayı bu siteye yöneldim umarım bu site sesimizi duyar destek olur saygılar...

türk eğitim sen sayfasında bu konuyla ilgili bir yazı var.arkadaşlar sonuç alıncaya kadar yolla devam edelim.

Sözleşmeli öğretmenlere özür grubundan tayin hakkı verilmişti. Ancak, sendikamızı arayan pek çok sözleşmeli öğretmen illerin sözleşmeli kadrolarını duyurmadıklarını, dolayısıyla modül açılmadığını beyan etmektedir.

Bu sebeple, yaşanan problemler Genel Başkanımız İsmail KONCUK tarafından, Personel Genel Müdürü sayın Necmettin YALÇIN’a iletildi ve bu konuda valiliklerin uyarılması istendi. Personel Genel Müdürü Necmettin YALÇIN konuyu araştıracaklarını, böyle bir durum varsa gerekli tedbirleri alacaklarını ifade etti.

Genel Müdür Necmettin YALÇIN, ayrıca anadolu liseleri için de tayinlerin açılacağı bilgisini verdi. Bu konuda çalışmaların son noktaya geldiğini belirten YALÇIN, Genel Başkanın yönetici atamayı hala duyuruya çıkarmayan iller bulunduğunu hatırlatması üzerine, tüm iller duyuracak, biz bu konuda Genelge hazırladık ve illere gönderdik, gerekirse bir yazı daha göndeceğiz dedi.

Türk Eğitim Sen, gerek yönetici atama, gerekse sözleşmeli öğretmenlerin özür tayinleri konusunda girişimlerine devam edecektir. İllerinde sözleşmeli öğretmen ihtiyacı bulunmasına rağmen, sisteme yansıtılmamışsa, bu durumun Türk Eğitim Sen Genel Merkezine bildirilmesi halinde gerekli girişimler sendikamızca yapılacaktır.

Anadolu liselerine  yeniden atama yapılsa bile tain isteyecek doğru dürüt okul mu kaldı.

ANADOLU LİSELERİNE YENİDEN ÖĞRETMEN ALIMI YAPILSA BİLE TAİN İSTEYECEK DOĞRU DÜRÜS OKUL MU KALDI HER TARAF DOLDU.

Arkadaşlar Yeterli Destek Yok Memurlar Net Daha Çok Tıklanıyo Ve Mesaj Atılıyo Orda Mesaj Atan Biçok Arkadaş Vardı Burda Bakıyorum 3 Yada 4 Kişiyiz Neyse Herkese İyi Geceler

Daha Mucadelenın Basında Yarıyolda Bırakırsanız Tabıkı Kımse Sızlerın Sesını Duymaz.

Geri