Benim Hanım Sizi Gördü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cendere
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
C

cendere

Ziyaretçi
Soyguncunun biri bir bankaya girmiş.

Çekmiş silahını havaya ateş etmiş.

Herkesin yere yatmasını istemiş.

Kasalardaki paraları toplamış ve kapıya doğru yönelmiş.

Tam çıkacakken oradaki bir adama sormuş:

'Beni gördün mü ?'
Adam şaşkınlıkla 'Evet gördüm.' deyince çekmiş tabancasını adamı alnından vurmuş.

Tam tekrar kapıya hamle etmiş ki kapının yanında bir karı koca duruyor.

Adama sormuş:
'Beni gördün mü ?'

Adam gayet soğukkanlı bir şekilde yanıtlamış:
'Valla ben hiçbirşey görmedim, ama benim hanım gördü sanıyorum'

bırakın sayın hocam bu mütavazi ayaklarını sizler varya insanı çeşmeye götürür susuz getirirsiniz:)

akıllı erkek odur ki çeşmeye gidince susuz gelmesin öyle değil mi sayın hocam :)))

öylede bi kadınla giderse iş değişir
sizin dediğiniz iki erkek giderse akıllı erkek suzuz gelmez

hocam inanın çook güldüm :)))))
ama ne yalan söyliyeyim HAKLISINIZ....

yok hocam ben öyle değilim ben saf hasta ve yaşlı bi kadınım  susuz dönen hep ben olurum :)

bencede yapmayın sayın cendere hocam bak saat kaç oldu benimgözümden uyuku akıyor siz hala cin gibisiniz maşalllahh

sayın hocam bence fazla abartmayın şimdi evet öylesiniz desekkkk yani demedik de desek alınırsınız (demem de )

cendere hocam KILIÇ'a demedim demek için 40 takla attırdın helal olsun...:)))

arkadaşlar 3-4 temmuzda II. görme engelli kadınlar kurultayına katıldım , bi ara o kadar sıkıldık bunaldıkki , en sonunda ben aldım mikrofonu biraz sizi neşelendireyim dedim : bir gün önce yaşadığım bir trajediyi anlattım hepsinin ağzı açık kaldı , sonra o sabah o trajediyi nasıl komediye çevirdiğimi anlattım gülmekten kırıldılar ,  siz de dedim yaşadığınız bir trajedi ama bunu komediye çevirmezseniz hayat çekilmez , sonra tebrikler ve tanışma faslı başladı hayranlarım çoğaldı :) çok zevkli 2 gün geçirdim

yaşasın feminizmmm  :))  bu arada görme engelli kadınlar hallerine şükrettiler görenlerin durumu bizden kötüymüş dediler :)

hocam bu saatte insanları güldürebiliyorsunuzya helal olsun size

evet helal olsun bana da :) nazarınız değdi kılıç hocam bilgisayarım tuhaflaştı  galiba bilgisayarımda hasta ve yaşlı yoruldu ben çıkıyorum herkeşe iyi geceler :))

Geri