Gülün Dikeni Battı Parmağıma...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okancan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

okancan

Bilge Üye
gul5aw2.gif

gülün Dikeni Battı Parmağıma Ve Hala Gülümseyerek Bakıyorum Parmağımdaki Küçük Sıyrığa

Kızamadım Çünkü Gülün Dikeni Batmadan Önce Şükretmiştim; "ya Rabbi , Ne Kadar Güzel Yaratmışın "demiştim . Kızamadım Çünkü Bir Dakika Önce Güzel Kokusunu Sineme Çekmiştim , Bakmaya Kıyamamış Kokusuna Hayran Kalmıştım.çünkü Batmadan Önce Yüreğime Koymuş Onu Sevmiş Dikenini Unutmuşmuşmuydum? Unutmuştum Dikenini Unutmuşum İşte...

Acıtmayayım Diye Dokunmaya Çekindiğim Gül , İnce Ve Derin Bir Yara Açmıştı Parmağıma ... Gülümsedim Yara Ya Da Süzülen İki Damla Kana Da ,çünkü O Yarayı Açan Bakmaya Kıyamadığım O Güldü .

Sevdiklerimizin Yüreğimizde Açtıkları Yaralar Da Aslında O Gülün Açtığı Yara Gibi Değilmiydi İnce Ve Derin Bir Yara Aslında Çok Önemsiz Gibi Görünse De Her Kımıldadığınızda  Yüreğinizi İnceden Sızlatan Bir Yara .ama Dostlarınız O Yarayı Açmadan Önce Siz Muhabbet Dolu Kokularını Sineye Çekmiştiniz , Zamanı ,mekanı Ve Kalbinizi Paylaşmıştınız , Yarayı Açmadan Önce Siz Onları Kalbinize Koymuştunuz.kızabilirmiydiniz Kızamazdınız Elbet...

Sevdiklerinizin Açtıkları Yaralar Da O Gülün Açtığı  Yara Gibi İnce Ve Derin ,ama O Yarayı Açmadan Önce Biz Şükretmiştik, Kokusunu İçimize Çekmiş , Bakmaya Kıyamamıştık.dikenini Unutmuşmuyduk , Unutmuştuk Tabi Ama Biz Gülümsemeliyizişte Çünkü O Yarayı Açmadan Önce Biz Onu Kalbimize Koymuş Ve Şükretmiştik
...!

alıntı

Geri