Hacettepe Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı: Son Başvuru 24 Eylül

KPSS Alımları

Kayıtlı Üye
Hacettepe Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı duyurusu yayımlandı. Son başvuru tarihi 24 Eylül 2026. İlan türü: Akademik İlanlar (Devlet). Aşağıda başvuru yeri, süre ve ilanın tam metni yer alır.

Başvuru nereye yapılır?​

Başvuru üniversitenin çevrim içi sistemi veya Personel / İnsan Kaynakları birimine elektronik, şahsen ya da posta ile alınır. Portal ve evrak listesi aşağıdaki tam metindedir.

Son başvuru tarihi​

Başvuruların son günü 24 Eylül 2026. İşlemi son güne bırakmayın; sistem saati resmi ilandaki kapanışa göre işler.

KPSS veya puan şartı var mı?​

Öğretim üyesi ve elemanı kadrolarında ölçü 2547 sayılı kanun ile üniversite atanma yönergesidir. KPSS yerine ALES, yabancı dil ve yayın dosyası istenebilir. Tam metinde KPSS yazmıyorsa puan şartı KPSS üzerinden değildir.

Kimler başvurabilir?​

Unvan, birim ve evrak listesi üniversite duyurusunun tam metnindedir.

İlanın tam metni​

Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda isimleri yazılı birimlerine, 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve 09.11.2018 tarih, 30590 sayılı Resmi Gazete' de yayımlanarak yürürlüğe giren Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik'in ilgili maddeleri ve 03.10.2019 tarih, 30907 sayılı 18.05.2021 tarih, 31485 sayılı 03.03.2022 tarih, 31767 sayılı Resmi Gazete' de yayımlanan değişiklik maddesine göre Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi kadrolarına eleman alınacaktır.

2_000001.jpg

2_000002.jpg

2_000003.jpg

2_000004.jpg

Başvurmadan önce​

Birim, unvan, ALES/dil ve evrak listesi tam metin ve üniversite duyurusundadır. Eksik evrak başvurusu çoğu kez işleme alınmaz.

Geri