Kız Ben Seni Tanıyamadım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan feyza05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
F

feyza05

Ziyaretçi
Kız Ben Seni Tanıyamadım...

Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi
geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden bir hayal görüyor.Azraili görüyor ve soruyor: "Benim saatim geldimi?"
Azrail cevap veriyor: - Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay vede 8 günün var".
Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor.Yüzünü gerdirttiriyor, dudaklarını doldurtturuyor,göğüslerini düzelttiriyor Kısacası: "Yeniden doğmuş gibi" Daha uzun bir süre yaşıyacağını bildiği için...
Şimdi, o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor ameliyattan sonra, hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor. Tam karşıdan karşıya geçiyor ki, ambülans çarpıyor. Ölüyor.Cenette Azrail'e soruyor:
- "40 seneden daha fazla yaşıyacağımı sanıyordum!
Neden o zaman bana o ambülansın çarpmasını sağlayıp, Beni öldürttün?"
Azrail cevap veriyor:
- "Kız, ben seni tanıyamadım...   

Yaşlanmaktan kaçamayız ve de Allah'ın verdiği güzelliği beğenmeyip "haşa"-Sen şurayı güzel yapmamışsın ben değiştiricem demek...
Allah korusun öyle demekten, Rabbim ruh güzelliği versin...İnsanın ruhu güzel oldumu herşeyi güzel görür zaten...

bazen zorunlu hallerde gerekebilir ama keyfi oranı buranı değiştirmek pek akıllıca gelmiyor, bir belgeselde izlemiştim dehşet bişey , zorunlu değilse değmez bence :)

benim söylediklerim zaten zorunluluk dışında keyfi yapılanlar için biliyorsun ki hocam "zaruretler haramları helal kılar" yanlış mıyım?

Geri