Selçuk Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı: Son Başvuru 25 Eylül

KPSS Alımları

Kayıtlı Üye
Selçuk Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı duyurusu yayımlandı. Son başvuru tarihi 25 Eylül 2026. İlan türü: Akademik İlanlar (Devlet). Aşağıda başvuru yeri, süre ve ilanın tam metni yer alır.

Başvuru nereye yapılır?​

Başvuru üniversitenin çevrim içi sistemi veya Personel / İnsan Kaynakları birimine elektronik, şahsen ya da posta ile alınır. Portal ve evrak listesi aşağıdaki tam metindedir.

Son başvuru tarihi​

Başvuruların son günü 25 Eylül 2026. İşlemi son güne bırakmayın; sistem saati resmi ilandaki kapanışa göre işler.

KPSS veya puan şartı var mı?​

Öğretim üyesi ve elemanı kadrolarında ölçü 2547 sayılı kanun ile üniversite atanma yönergesidir. KPSS yerine ALES, yabancı dil ve yayın dosyası istenebilir. Tam metinde KPSS yazmıyorsa puan şartı KPSS üzerinden değildir.

Kimler başvurabilir?​

657 sayılı Kanun’daki genel şartlar aranır.

İlanın tam metni​

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÖĞRETİM ELEMANI ALIM İLANI

Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan ve aşağıda birim, ünvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 sayılı Kanun'un ilgili maddeleri, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesi, 10.07.2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ve 09 Kasım 2018 tarih 30590 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik'in ilgili hükümleri uyarınca Öğretim Elemanı alınacaktır.

Başvuru süresi bu ilanın Resmi Gazete'de yayım tarihinden itibaren 15 gün olup, süresi

içinde yapılmayan başvurular kabul edilmeyecektir. Ayrıntılı ilan metni, takvim ve açıklamalar Üniversitemiz web sayfası (www.selcuk.edu.tr) Genel Duyurular'da mevcuttur.

3_000001.jpg

Başvurmadan önce​

Birim, unvan, ALES/dil ve evrak listesi tam metin ve üniversite duyurusundadır. Eksik evrak başvurusu çoğu kez işleme alınmaz.

Geri