Sürpriz... (süper Bişey:=)) )

• Konbuyu başlatan sevgiseli42
  • Başlangıç tarihi
S

sevgiseli42

Ziyaretçi
3 Adam Oturmuş Eşlerine Aldıkları Hediyelerden Bahsediyorlarmış.

birincisi Demiş Ki, 'karıma Öyle Bir Hediye Aldım Ki, 6 Saniyede 0'dan 100'e Çıkıyor.'
diğer İkisi Anlamamışlar. 'ne Aldın?' Diye Sormuşlar. 'beyaz Bir Porsche Aldım. Çok Mutlu Oldu.' Diye Cevap Vermiş.

ikinci Adam Demişki, 'bende Geçen Doğum Gününde Karıma 4 Saniyede 0'dan 100'e Çıkan Bişey Almıştım.' Hemen Anlamışlar Tabi Ki: 'heey, Yoksa Ferrari Mi Aldın?' Adam Gülümsemiş: Evet, Kıpkırmızı Bir Ferrari Aldım. Gerçekten De Ona Çok Yakıştı.'demiş.

bu Sefer Üçüncü Adama Sormuşlar: 'peki Sen Ne Aldın Karına?' Adam Demiş Ki: Ben Öyle Bişey Aldım Ki; Sadece 2
saniyede 0'dan 100'e Çıkıyor.' Adamlar Şaşırmışlar: 'atıyorsun!' Demişer, 'öyle Bir Araba Olmaz Ki!' Adam Cevap Vermiş: 'araba Aldığımı Kim Söyledi? İşte Bunu A Ldım Demiş.

ne Aldığını Görmek İçin Tıklayın...

http://img193.echo.cx/img193/7475/adsz8oj.jpg

okancan

Bilge Üye
:=)))))) Ben Olsam O Kadının Yerinde Hemen Mahkemeye Koşar Hakaret Davası Açardım :=))))

I

inci.tanem_ea

Ziyaretçi
Ya Bu Nasıl Bir Anlayıştır Hocam Bence Aldığı O Şeyi Sadece Kendisi  2 Sn De 0 Dan 100 E Çıkarır Bu Kadarda Hakaret Olmaz

KILIÇ

Bilge Üye
inci.tanem_ea' Alıntı:
ya Bu Nasıl Bir Anlayıştır Hocam Bence Aldığı O Şeyi Sadece Kendisi  2 Sn De 0 Dan 100 E Çıkarır Bu Kadarda Hakaret Olmaz

bence Öyle Değil
kendine Bakacaksın Sayın Hocam Pastaları Börekleri , Hamur İşlerini Götür Ondan Sonra Hakaret Olrak Allgıla:)
kendine Bakacaksın Ki Sağlıklı Ve Güzel Kalabilesin

F

feyza05

Ziyaretçi
Kılıç Hocam Bayanlar O Bahsettiğiniz Hamur İşlerini Siz Erkekler İçin Hazırlıyorlar, Dikkatinizi Çekerim, Erkeğin Kalbine Giden Yol Midesinden Geçer:=))

KILIÇ

Bilge Üye
feyza05' Alıntı:
kılıç Hocam Bayanlar O Bahsettiğiniz Hamur İşlerini Siz Erkekler İçin Hazırlıyorlar, Dikkatinizi Çekerim, Erkeğin Kalbine Giden Yol Midesinden Geçer:=))

doğru Da
hazırladıklarının Nerdeyse Hepsini Kendileri Yiyolar Ama:)

C

cendere

Ziyaretçi
Obeziteden Gündeme Gelenlere Dikkat Ediyormusunuz Hepsi Erkek , Ama Nedense Hep Alay Konusu Olan Bayanların Kilosu Oluyor :)

F

feyza05

Ziyaretçi
cendere' Alıntı:
obeziteden Gündeme Gelenlere Dikkat Ediyormusunuz Hepsi Erkek , Ama Nedense Hep Alay Konusu Olan Bayanların Kilosu Oluyor :)

Doğruları Söyleyince De Feminist Derler:=)) Kılıç Hocanın Kulakları Çınlasın:=)

C

cendere

Ziyaretçi
Daha Dün Haberlerde Oboziteden Kaybettiğimiz Eski Bir Sporcu Erkek Değilmiydi

feyza05' Alıntı:
  Gerçekten Kızıyorum Neden Kadınların Kilosu Alay Konusu Olurki :)) Kilolu Erkek Daha Fazla :)

F

feyza05

Ziyaretçi
Erkekler Bayanların Kilosu İle Alay Ettiğinde " Ben Senin Aynadaki Yansımanım" Demek Lazım:=))

C

cendere

Ziyaretçi
Güzel Bir Metod , "bende Kendini Görüyorsun " Demek Lazım :)

KILIÇ

Bilge Üye
feyza05' Alıntı:
cendere' Alıntı:
obeziteden Gündeme Gelenlere Dikkat Ediyormusunuz Hepsi Erkek , Ama Nedense Hep Alay Konusu Olan Bayanların Kilosu Oluyor :)

erkekler Fazla Takmıyorlarda Ondan Hemen Hergün Onlarca Kez Kilo Mu Almışım Diye Soran Bayan Olunca Bayanlar Üzerinde Yoğunlaşılıyor.

F

feyza05

Ziyaretçi
kılıç' Alıntı:
feyza05' Alıntı:
cendere' Alıntı:

erkekler Fazla Takmıyorlarda Ondan Hemen Hergün Onlarca Kez Kilo Mu Almışım Diye Soran Bayan Olunca Bayanlar Üzerinde Yoğunlaşılıyor.

takmıyorsunuz Çünkü Biz " Sen Biraz Kilo Mu Aldın? " Demiyoruz Da Ondan, Desek Emin Olun Ki Siz De Takarsınız:=))

C

cendere

Ziyaretçi
Kılıç Hocam Galiba Haklısın Bayanlar Hassas Bu Konuda Ama Sebebide Feyza Kardeşin Dediği Gibi Beylerden Kaynaklanıyor , Bayanlar Da Beylerin Kusurlarını Sıralasa Emin Olun Beyler Daha Çok Depresyona Girer

-saçlarındaki Aklar Çoğaldı Mı Ne? :)
- Tarama Engelli Olmaya Başladın Bak :)
-göbeğin Çıkmış Biraz Dikkat Et :)  Ya Da Hassass Olduğu Konu Her Ne İse Bulup Bulup Önüne Getirmek Gerek (laf Aramızda Ben Öyle Yapıyorum Eşim Rejimde :) )