Yok Böyle Bir Espiri Size Olmadığını Söylemiştim... :=)))) :==))))))
E elmakurdu Bilge Üye Katılım 28 Ağu 2008 Mesajlar 167 Tepkime puanı 0 Yaş 54 Konum MALATYA 5 Ocak 2009 #1 Yok Böyle Bir Espiri Size Olmadığını Söylemiştim... :=)))) :==))))))
F feyza05 Ziyaretçi 5 Ocak 2009 #2 elmakurdu' Alıntı: Yok Böyle Bir Espiri Size Olmadığını Söylemiştim... :=)))) :==)))))) Genişletmek için tıkla ... :=))) Teşekkürler, ciddi ciddi okumaya adapte etmiştim kendimi:=))
elmakurdu' Alıntı: Yok Böyle Bir Espiri Size Olmadığını Söylemiştim... :=)))) :==)))))) Genişletmek için tıkla ... :=))) Teşekkürler, ciddi ciddi okumaya adapte etmiştim kendimi:=))
E elmakurdu Bilge Üye Katılım 28 Ağu 2008 Mesajlar 167 Tepkime puanı 0 Yaş 54 Konum MALATYA 5 Ocak 2009 #3 süküt-u hayale uğrattığım için üzgünüm :=))))
F feyza05 Ziyaretçi 5 Ocak 2009 #4 elmakurdu' Alıntı: süküt-u hayale uğrattığım için üzgünüm :=)))) Genişletmek için tıkla ... Ama iyi güldüm, çok güzeldi:=)))
elmakurdu' Alıntı: süküt-u hayale uğrattığım için üzgünüm :=)))) Genişletmek için tıkla ... Ama iyi güldüm, çok güzeldi:=)))
E elmakurdu Bilge Üye Katılım 28 Ağu 2008 Mesajlar 167 Tepkime puanı 0 Yaş 54 Konum MALATYA 5 Ocak 2009 #5 ne mutlu bana akşam akşam tebessüm ettirebildiysem
F feyza05 Ziyaretçi 5 Ocak 2009 #6 elmakurdu' Alıntı: ne mutlu bana akşam akşam tebessüm ettirebildiysem Genişletmek için tıkla ... Bunun için size teşekkür ederim, bu gün ihtiyacım vardı sanırım, iyi geldi:=)
elmakurdu' Alıntı: ne mutlu bana akşam akşam tebessüm ettirebildiysem Genişletmek için tıkla ... Bunun için size teşekkür ederim, bu gün ihtiyacım vardı sanırım, iyi geldi:=)
E elmakurdu Bilge Üye Katılım 28 Ağu 2008 Mesajlar 167 Tepkime puanı 0 Yaş 54 Konum MALATYA 6 Ocak 2009 #7 rica ederim , bu günlerde hepimizin ihtiyacı var gülmeye , deşarj olmaya
V viyolin Bilge Üye Katılım 28 Şub 2008 Mesajlar 266 Tepkime puanı 0 Konum Türkiye 10 Ocak 2009 #9 güzeldi.saol)