Yönetici Ataması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan egitimtr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yaz tatiline kadar MEB okullara Yönetici Atamasý Yapabilir mi?

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
yaaa amirlerimizle iyi geçinmemiz lazım , kılıç hocam sende yangına körükle gitme daha şu (aramızdaki) meseleyi halletmedik o bi hallolsun :)

şşşşıt ne o bakim aranızda mı konuşyonuz, mesele falan nedir öğrenelim yani...

kamunun yararına bi meseli hallolsun sonra kamuoyuna duyururuz , bu arada arkadaşlar benim yaşlı bedenim , gözlerim isyan ediyor, yeter artık yat diyor , ben yavaştan yavaştan sıvışacağım :)
amirimin de üstüne fazla  gitmeyin karşınızda beni bulursunuz :)

cendere' Alıntı:
kamunun yararına bi meseli hallolsun sonra kamuoyuna duyururuz , bu arada arkadaşlar benim yaşlı bedenim , gözlerim isyan ediyor, yeter artık yat diyor , ben yavaştan yavaştan sıvışacağım :)
amirimin de üstüne fazla   gitmeyin karşınızda beni bulursunuz :)

amir ortalarda görünmüyor hele çıksın bi ortaya sesimizi keseriz bundan emin olabilirsin, nereye yatıyon hemen daha saat kaç, sen iyisi mi eşşek şakasını bi daha oku uykun kaçar gider:=))

yaaa onun yüzünden dün gece yatsı için  iki defa abdest tazelemek zorunda kaldım :) beni bitirdi :) tam secdeye varıyorum
"ulan recai iti,
ben sana ne zaman mektup yazdım da o allahın belası mektubu
gönderdin??" ... aklıma geliyor  gülme başlıyor , git abdest tazele , gel kıl... mahvoldum arkadaşlar :) bi yandan da uykumun kaçması cabası :)

cendere' Alıntı:
yaaa onun yüzünden dün gece yatsı için  iki defa abdest tazelemek zorunda kaldım :) beni bitirdi :) tam secdeye varıyorum
"ulan recai iti,
ben sana ne zaman mektup yazdım da o allahın belası mektubu
gönderdin??" ... aklıma geliyor  gülme başlıyor , git abdest tazele , gel kıl... mahvoldum arkadaşlar :) bi yandan da uykumun kaçması cabası :)

bende tam 1,5 saat geç yattım :)

kesinlikle  uzun süreden beri hiç  öyle gülmemiştim :) beni bitirdi recai :)

neyse bugün vaktinde yatalım arkadaşlar , yarın iş görüşmeleri ve toplantılarım var :) dinç olmam lazım :)

arkadaşlar recai'yi bi daha okumayın zarar veriyor size, uykusuz uykusuz nereye kadar dimi, hadi Allah rahatlık versin ablacım sana:=)

ben dün sabah namazını da kılıp yattım ama yine gözümde uyku yoktu arkadaşlar , bu recai benim hayatıma müthiş girdi , sağa dönüyorum recainin mektupları soluma dönüyorum hakanın mektupları :)

hocalarım kusra bakmayın yenı gordum yazdıklarınızı.bu arada ben kılıç hocam la dun yenı yöneteiciliğini kutladık.revani üstü dondurma ile:=)))

ooo afiyet olsun biz göremedik bişey sizin kuzu çevirmesinin arkasına yiyecez KILIÇ hocam öyle dedi, bu da demek oluyor ki hiç yiyemeyecez, sizden kuzu çevirmesi hakkında hiç ses seda yok:=))

Mehmet' Alıntı:
hocalarım kusra bakmayın yenı gordum yazdıklarınızı.bu arada ben kılıç hocam la dun yenı yöneteiciliğini kutladık.revani üstü dondurma ile:=)))

anlaşılan site yöneticisi diye torpil geçtin Mehmet Bey'e....

KILIÇ hocam al benden sana sanal bir ikram, Afiyet olsun...

Gül Tatlısı

b-277367-gül_tatlısı.bmp

gözden ırak olan gönülden ırak olur derler ama benimki öyle değil siz ıraksınız ondan kaynaklaıyor

:=) sağolasın hocam yakın olsa elbette ki ikram ederdin buna inanıyorum,  Allah razı olsun...

Geri